kamera

Kopírujte prosím se zdrojem

Tady je můj nový blog jsem teď tu chicetsport.blog.cz

Alyssa Milano

31. ledna 2010 v 13:32 | phoebe monreo |  jiné
Celým jménem Alyssa Jane Milano
Povolání: Herečka, zpěvačka, modelka
Věk: 37
Datum narození: 19. 12. 1972
Místo narození: Brooklyn, New York, USA
Znamení: Střelec aktuální horoskop »
Výška: 157 cm

Životopis

Alysa Jayne Milano má mladšího bratra Coryho a její rodiče jsou Tom a Lina. První významnější roli roztomilé dcery Tomyho Danzy Samantha ve filmu "Who's The Boss?" (1984). Od této doby pošla mnoha změnami image v jejích dalších filmových rolích a televizních vystoupení.

Po filmu "Who's the Boss?", měla krátké popové období na počátku devadesátých let, v této době několik popových alb, velmi úspěšných v Japonsku a Evropě. Prakticky je mnoha lidmi v těchto zemích považována více za zpěvačku, nežli herečku.

Jedna z prvních opravdových rolí jako dcera Arnolda Schwarzeneggara ve filmu "Commando" (1985) O několik let později se objevila v další významné roli v dobrodružném filmu"Double Dragon" (1993). Následně se objevila v několika rolích svůdnice v erotických thrillerech "Embrace of the Vampire"(1994) , "Poison Ivy "(1996) a filmu, který nejvíce přitahoval pozornost "Fear" (1996), ve kterém si zahrála po boku Marka Wahlbergera
a Reese Witherspoon.

V roce 1995 se Alyssa objevila v epizodě "The Outer Limits", kde hrála mladou ženu, která přijde do kontaktu s mimozemskou formou života, která z ní udělá sexuálního štvance. Tato epizoda byla natočena ve dvou verzích, jedna pro kabelovou televizi, kde je nahá, druhá pro normální TV bez nahoty. Tato epizoda měla největší sledovanost z celé série.

V komediálním dramatu "Glory Daze"(1996) se zase objevila po boku Bena Afflecka, poté opět následoval thriller " Below Utopia"(1997) s Ice-T a kouzelně neobvyklé komedii "Hugo Pool"(1997) s Malcolmem McDowellem, Seanem Pennem a Patrickem Dempsey.

V 1997 Alyssa hrála v Disney filmu "Gold Rush" a poté se na plný úvazek vrátila k televizním seriálům. V "Melrose Place" hraje Jennifer Mancini, mladší sestru Michael Mancini. Byla v seriálu 2 sezóny a poté přešla do jiného seriálu producenta Aaron Spelling "Charmed"(1998). Alyssa spolu s Shannen Doherty a Holly Marie Combs hrají tři sestry, užívající jejich sílu ke konání dobra. Tento seriál je již ve třetí sezoně a stále se na kanálu WB drží ve špičce sledovanosti.

Alyssa Jayne Milano je rozvedená, jejím exmanželem je zpěvák Cinjun Tate. Má ráda hokej, hraje na flétnu a na piano. Permanentně se drží v TOP stovce nejvíce sexy žen světa.

15.8.2009 se vdala za doktora Davida Bugliariho.

Filmografie

Jako herečka
2008 -I Won't Die with a Little Help from My Friends: Part 1 role: Billie
2008 -I Won't Die with a Little Help from My Friends: Part 2 role: Billie
2008 -Killerball role: Billie
2008 -Love Octagon role: Billie
2008 -Patologie (Pathology) role: Gwen Williamson
2008 -Stole a Motorcycle role: Billie
2008 -Wisegal role: Patty Montanari
2005 -My Name Is Earl role: Billie
2003 -Velké dítě Dickie Roberts (Dickie Roberts: Former Child Star) role: Cyndi
2003 -Oh My Goddess!: Part 1 role: Phoebe Halliwell
2002 -Supersvůdníci 2 (Buying the Cow) role: Amy
2002 -Kiss the Bride (Polibte nevěstu) role: Amy Kayne
2001 -A Knight to Remember role: Phoebe Halliwell
2001 -Lady a Tramp II: Scampova dobrodružství (Lady and the Tramp II: Scamp's Adventure) role: Angel
1998 -Čarodějky (Charmed) role: Phoebe Halliwell
1998 -Goldrush: A Real Life Alaskan Adventure role: Frances Ella 'Fizzy' Fitz
1996 -Milenec nebo vrah (Fear) role: Margo Masse
1996 -Jedovatý břečťan 2: Lily (Poison Ivy II) role: Lily Leonetti
1996 -Všichni starostovi muži (Spin City) role: Meg Winston
1996 -Krutá Aljaška (To Brave Alaska) role: Denise Harris
1995 -V objetí upíra (Embrace of the Vampire) role: Charlotte Wells
1994 -Dvojitý drak (Double Dragon) role: Marian Delario, Power Corps Chief
1993 -Oběti lásky: Příběh Lolity z Long Islandu (Casualties of Love: The Long Island Lolita Story) role: Amy Fisher
1992 -Melrose Place role: Jennifer Mancini
1988 -Crash Course role: Vanessa Crawford
1988 -Dance 'Til Dawn role: Shelley Sheridan
1986 -Strašidlo Cantervillské (Canterville Ghost, The) role: Jennifer Canterville
1985 -Komando (Commando) role: Jenny Matrix
1984 -Who's the Boss? role: Samantha Micelli

Jako producentka
2008 -Wisegal
2003 -Oh My Goddess!: Part 1
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Jakob Jakob | E-mail | Web | 16. listopadu 2011 v 12:01 | Reagovat

Fajn blog

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama