kamera

Kopírujte prosím se zdrojem

Tady je můj nový blog jsem teď tu chicetsport.blog.cz

Cole a Dylan Sprouse

30. ledna 2010 v 12:47 | phoebe monreo |  Cole a Dylan Sprouse
Cole:
Povolání: Herec
Věk: 17
Datum narození: 4. 08. 1992
Místo narození: Arezzo, Tuscany, Itálie
Znamení: Lev aktuální horoskop »
Výška: 166 cm

Životopis

Vyrůstal: Severní Hollywood
Přezdívka: Coley Moley, Grumpy Bug
Výška: 166
Velikost Bot: 41
Barva vlasů:Špinavý blond
Barva Očí: Modro-zelený
Rodiče: Matthew Sprouse & Melanie Wright (rozvedeny)
Sourozenci: Twin Brother Dylan
Zvířata: Bubba (Bulldog) Pinky
Nej Obchod: German and Cherokee
School: vyučen doma
Nej předměty: Literatura, Dějepis, Matika, Řecká mythologie

Jako herec

2008 -Doin' Time in Suite 2330 role: Cody Martin
2008 -Foiled Again role: Cody Martin
2008 -Let Us Entertain You role: Cody Martin
2008 -Parrot Island role: Cody Martin
2008 -Romancing the Phone role: Cody Martin
2008 -The Suite Life on Deck role: Cody Martin
2008 -The Suite Life Sets Sail role: Cody Martin
2008 -Who Wants to Be a Millionaire role: Cody Martin
2007 -Sleepover Suite role: Cody Martin
2006 -Kisses and Basketball role: Cody Martin
2005 -Sladký život Zacka a Codyho (The Suite Life of Zack and Cody) role: Cody Martin / ...
2004 -Srdce je zrádná děvka (Heart Is Deceitful Above All Things, The) role: Older Jeremiah
2003 -That's So Raven role: Cody Martin / ...
2002 -Osm bláznivých večerů (Eight Crazy Nights) role: K-B Toys Soldier
2002 -Pán převleků (The Master of Disguise) role: Young Pistachio
2001 -Deník sexuálních obětí (Diary of a Sex Addict) role: Sammy Jr.
1999 -Astronautova žena (Astronaut's Wife, The) role: Twin
1999 -Velký táta (Big Daddy) role: Julian 'Frankenstien' McGrath
1999 -Astronautova žena (The Astronaut s Wife) role: Twin
1994 -Přátelé (Friends) role: Ben Geller

Dylan:
Povolání: Herec
Věk: 17
Datum narození: 4. 08. 1992
Místo narození: Arezzo, Tuscany, Itálie
Znamení: Lev aktuální horoskop »
Výška: 164 cm

Životopis

Celé jméno: Dylan Thomas Sprouse
Vyrůstal: Severní Hollywood
Bydlí: Long Beach, Kalifornie
Přezdívky: Sponge, Dyl, Lumpkin
velikosti bot: 42
Barva vlasů: Blond
Barvo očí: Zeleno-modrý
rodiče: Matthew Sprouse & Melanie Wright (rozvedeni)
Sourozenci: Twin Brácha Cole
Zvířata: Bubba (Bulldog)
(Nej)obchod: German & Cherokee

ŠKOLA
Škola: učí se doma
Učitelka: Sissy
Nej. předmět: Anglina, Přírodopis

Filmografie

Jako herec

2008 -Doin' Time in Suite 2330 role: Zack Martin
2008 -Foiled Again role: Zack Martin
2008 -Let Us Entertain You role: Zack Martin
2008 -Parrot Island role: Zack Martin
2008 -Romancing the Phone role: Zack Martin
2008 -The Suite Life on Deck role: Zack Martin
2008 -The Suite Life Sets Sail role: Zack Martin
2008 -Who Wants to Be a Millionaire role: Zack Martin
2007 -Sleepover Suite role: Zack Martin
2006 -Kisses and Basketball role: Zack Martin
2005 -Sladký život Zacka a Codyho (The Suite Life of Zack and Cody) role: Zack Martin / ...
2004 -Srdce je zrádná děvka (Heart Is Deceitful Above All Things, The) role: Older Jeremiah
2003 -That's So Raven role: Davidson Twin / ...
2002 -Osm bláznivých večerů (Eight Crazy Nights) role: K-B Toys Soldier
2002 -Pán převleků (The Master of Disguise) role: Young Pistachio
2001 -Deník sexuálních obětí (Diary of a Sex Addict) role: Sammy Jr.
2001 -Noční můry (Nightmare Room, The) role: Buddy
1999 -Astronautova žena (Astronaut's Wife, The) role: Twin
1999 -Velký táta (Big Daddy) role: Julian 'Frankenstien' McGrath
1999 -Astronautova žena (The Astronaut s Wife) role: Twin
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama